Wat een weekend!

De 5e Open Atelierroute Veghel is achter de rug. Voor mij was het de eerste keer dat ik deelnam en sowieso de eerste keer dat ik met zoveel stukken exposeerde.

Wat was het leuk! En wat was het druk!

Ik presenteerde 19 werken. Dat waren losse foto’s, maar ook series van enkele of vele foto’s. De reacties waren lovend. Wat geeft dat toch enorm veel energie, als mensen je werk kunnen waarderen en als je mensen kunt inspireren met je foto’s! Het maakt dat ik nog lang niet klaar ben met nieuwe ideeën uitwerken.

Aan iedereen die langs geweest is: dank voor je bezoek! Tot over twee jaar, want ik doe heel graag dan weer mee. Of tot eerder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: