Een half uur per dag

Dat was de schoolopdracht, een half uur per dag aan 1 project werken. Voor mij was het meteen duidelijk welk project dat zou moeten zijn: mijn website. Daar moet nou maar eens de schouders onder gezet worden!

Best lekker om een half uur per dag aan één bepaald project te werken, maar ik werk efficiënter als ik een paar keer flink doorwerk, want als ik eenmaal in de flow zit, dan komt er gewoon méér uit mijn handen. Enfin, de combinatie van die twee manieren werkt ook wel goed 🙂

Ik denk dat de site nu wel binnenkort af is, dat is wel weer het voordeel van een dergelijke schoolopdracht, dan moet je wel he? Dus nog heeeeeel eventjes geduld, en dan staat mijn site als een huis. Tenminste, dat is het doel!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: