About

Wat zou ik graag met mijn ogen een foto kunnen maken. Dat als ik op een bepaalde manier knipper, ik een soort sluiter bedien waardoor er een foto gemaakt wordt! Dat zou toch machtig zijn

Want sinds ik fotografeer zie ik overal om me heen prachtige beelden.

Mijn werk is te verdelen in drie categorieën: conceptueel, portret en landschap.

In mijn conceptueel werk ga ik uit van een plan. In mijn hoofd is dat plan begonnen als een klein zaadje, vaak gelegd door een gedachte, een beeld, iets dat ik hoor of zie of waarover ik nadenk.

Kleur en vorm zijn belangrijk voor me.

Om daarbij een beetje te verrassen, mijn kijkers soms heel even, een fractie van een seconde misschien, op het verkeerde been te zetten, dat vind ik echt leuk. Als jij naar mijn werk kijkt en je moet een beetje glimlachen, al is het maar stiekem in jezelf, dan ben ik al blij.

Portretten zijn leuk om te maken omdat het heerlijk is om met mensen te werken. Soms zijn mijn portretfoto’s conceptueel, dan werk ik, soms alleen, soms samen met het model, soms met een heel team, een idee uit. Heerlijk.

Landschappen fotografeer ik vooral als ze me verrassen. Sfeer en ruimte zijn dan bepalend of ik de foto knip, of dat ik het beeld aan me voorbij laat gaan.

Geniet van mijn beelden, net als ik er zelf van genoten heb om ze te maken.

%d bloggers liken dit: